Китарен ансамбъл за малки и големи

Китарният ансамбъл представлява колективното изпълнение на подбрани музикални произведения и упражнения, които спомагат музикалното образование. Ансамбловото свирене създава чудесно усещане за работа в екип, сплотеност, метро-ритмичен усет и разбира се забавление. Такъв вид занимания формират социални умения, защото упражненията изискват комуникация и изслушване между всички участници. Участниците бързо научават, че всеки един има важна роля, която трябва да изпълни, за да придаде цялост на групата. Роля може да се намери за всеки един,
независимо от възрастта и музикалното му ниво. Единственото нужно е да е запознат с фундаментите на китарата, които се научават при първите няколко индивидуални урока. Музикалните ансамбли, които сфомираме са подходящи за деца, ученици и възрастни, като участниците в тях се групират персонално от преподавателя, съобразно възрастта и нивото на учениците.

Уроците по Китарен ансамбъл за малки и големи се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.
Преподаватели: Венелин Венков

Цени

Единични посещения с времетраене 45 минути
22лв.

Месечни абонаменти за групови занятия

Месечна карта Цена
Включва един урок в седмицата
(общо 4)
79 лв
(19,75лв. за урок)

Месечна карта Цена
Включва два урока в седмицата
(общо 8)
149 лв
(18,62лв. за урок)

График

Посоченият график е ориентировъчен и се фиксира при сформирането на група.

Условие за записване

Занятията се записват предварително на долу-посочените телефони.

Единичните посещения се заплащат на място след приключване на музикалното занятие.

Месечният абонамент се зарежда авансово на всеки четири седмици, съобразно броя на желаните занятия.Пропуснати занятия не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика.

Заповядайте!


  0895 62 66 16 / 0883 38 50 80
  contact@veneramusic.bg
  Venera Music - музикални уроци