Груповите уроци по барабани за деца и възрастни

Ударните инструменти са прародителите на всички музикални инструменти, а съвременният барабан е в основата на по-голямата част от музиката, която слушаме. Уроците по барабани са благоприятни за всички възрасти и са страхотно средство за развитие на метро-ритмичния усет, координация и концентрация. Освен техническите способности, които ученикът придобива, свиренето на барабани влияе благотворно и върху неговото общо физическо и психическо здраве. Груповите уроци по барабани се водят от професионалисти и целят изграждане на правилна техника на звукоизвличане, постановка, координация и метроритмичен усет, което се постига, чрез специално подбрани за целта практически и теоретични упражнения. Занятията се провеждат в малки групи между 2 и 5 души, и са подходящи за деца, ученици и възрасти.
Участниците в тях се групират персонално от преподавателя, съобразно тяхната възраст и ниво. Груповото музициране създава чудесно усещане за работа в екип, сплотеност и разбира се забавление! Такъв вид занимания формират и развиват социалните умения, защото упражненията изискват комуникация и изслушване между всички участници. Школата разполага с екип от учители и напълно оборудвана материално-техническа база, включваща професионални барабани, практис падове, столове и палки за да предложи подобен тип професионално музикално обучение.

Груповите уроци по барабани за деца и възрастнисе записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.

Цени

Единични посещения с времетраене 50 минути
25лв.

Месечни абонаменти за групови уроци по барабани

Месечна карта Цена
Включва един урок в седмицата
(общо 4)
89 лв
(22,25лв. за урок)

Месечна карта Цена
Включва два урока в седмицата
(общо 8)
169 лв
(21,12лв. за урок)

График

Посоченият график е ориентировъчен и се фиксира при сформирането на група.

Условие за записване

Занятията се записват предварително на долу-посочените телефони.

Единичните посещения се заплащат на място след приключване на музикалното занятие.

Месечният абонамент се зарежда авансово на всеки четири седмици, съобразно броя на желаните занятия.Пропуснати занятия не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика.

Заповядайте!


  0895 62 66 16 / 0883 38 50 80
  contact@veneramusic.bg
  Venera Music - музикални уроци