Защо да се занимавам с музика?

Музиката е жизнерадост и неизчерпаема любов, тя е емоция, блаженство и истинска храна за мозъка. Тя е божествена, разлива се и изпълва въздуха, а пред нас се разкрива един нов свят над който властва еуфорията.
Нейната мисия е да разкрие дълбините на човешкото сърце, да те отведе на място където няма значение дали си лекар или адвокат, където няма значение дали си живял в бедност или самота, там където те отвежда нищо няма власт над теб, нито времето, нито страданието, нито ежедневните проблеми....мястото на музиката е да те прави щастлив и обичан, мястото на музиката е да разкрие състоянието на духа и мястото му в света.

Ние предлагаме уроци по:

Уроците се провеждат на място в школата или Онлайн.

Единственото нещо, което е в състояние да развесели тъжните, да натъжи веселите, да окуражи отчаяните, да вдъхне самоувереност на примирените, да преодолее завистта и омразата е музиката.

Мартин Лутър

Любопитно
Най-големият музикален инструмент в света е Тръбният орган. Той е съставен от 28 482 тръби и има 461 регистъра. Той произвежда звук, чрез освобождаване на въздух под налягане през система от тръби. Повлиян от неговото величие Моцарт нарича тръбния орган – „Краля на инструментите“.